Jídla z našeho Špajzu nejsou konzerva a takje uchovávejte v chladu až do momentu, kdy budete jíst. 

1) Postavte dostatečně velký hrnec s vodou na sporák.

(velký domácí hrnec pojme cca 4 porce včetně příloh)

2) Přiveďte vodu k varu, vložte sáčky.

3) Nechte všechny sáčky ponořené ve vroucí vodě po dobu 10 minut.

(nebojte obaly neprasknou ani se jídlo nijak neznehodnotí. Alternativu v podobě mikrovlnky nedoporučujeme)

4) Sáčky opatrně za roh vyndejte na utěrku a otřete.

5) Odstřihněte roh sáčku a servírujte na talíř.

6) V jednom hrnci ohřejete i několik různých jídel najednou a do 10 minut. Ostatní jídla na vás počkají v lednici po dalším výlet. 

 

Jak Jídla připravujeme?

Jídla vaříme tak jako byste byli hosty u nás v hostinci. Jednotlivá jídla šokově zachladíme a po porcích vakuově zabalíme. Většina jídel je rozdělena do více než jednoho sáčku a tak finální kompletace jídel je na vás. 

Proč plastový obal?

Abyste si mohli jídla uchovat v ledničce po delší dobu a jídla si zachovala svou chuť, barvu a konzistenci, balíme jídla vakuově do plastových sáčů. I právě proto za každý obal přispíváme do systému sběru recyklovatelných obalů. Více o tom jak systém EkoKom funguje se dozvíte ZDE. Víme, že nejlepší obal je ten, který nikdy nevznikl, a proto jste vždy zváni k nám do hostince, kde vám naší Eleganci tradiční kuchyně naservírujeme na porcelán. 

Žijte s naší chutí!