Zajíc na černo s mandlemi, brusinkami a sušenými švestkami, špecle

Chuť omáčky podobná skandinávské či polské. V našem tradičním, jihočeském podání se mandle, sušené ovoce a víno stávají nejlepším partnerem silné chuti zvěřiny. Více
Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00011
215 Kč
s DPH
Ingredience:
vepřové sádlo, cibule, kmín, sůl, pepř, povidla, víno, citr. kůra, zvěřinový vývar obsahující kořenovou zeleninu a divoké koření, zajíc, mandle, sušené ovoce, mouka, vejce, tymián, rozmarýn
Alergeny: 1 3 5 7 8 9 12
Návod na přípravu:
Neporušené sáčky ponořte do vody o 90 stupních. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.
Hmotnost: 490 gramů
Skladujte při teplotě 0-5°C
k okamžité spotřebě