Španělský ptáček, dušená rýže - Úprava jídla: Teplé ihned ke konzumaci


Zájezdní hostinec U Jiskrů

M.D. Rettigová používala název španihelské ptáčky pro závitek ze zeleného listu plněný vepřovou sekaninou. Tito ptáčci ale skutečně byli považováni za lahůdku od španělských kuchařů na dvoře císaře Rudolfa II. Více

Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00008-2

165 Kč s DPH
Varianta neexistuje
Skladem - můžete objednávat
ks
Úprava jídla Dostupnost Cena s DPH Množství
Španělský ptáček, dušená rýže - Úprava jídla: Teplé ihned ke konzumaci Chlazené a zabalené Skladem 165 Kč
Španělský ptáček, dušená rýže - Úprava jídla: Teplé ihned ke konzumaci Teplé ihned ke konzumaci Skladem 165 Kč

Ingredience: 
hovězí maso, slanina, cibule, okurka, uzenina, vepřové sádlo, sůl, pepř, mouka, hořčice, ocet, rýže, hřebíček, hovězí vývar z kostí obsahující kořenovou zeleninu a divoké koření.

Alergeny: 1 3 7 9 10 11

Návod na přípravu: 
Neporušené sáčky ponořte do vody o 90 stupních. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.

Hmotnost: 400 gramů

Skladujte při teplotě 0-5°C 
k okamžité spotřebě

M. D. RETTIGOVÁ

Oslavte s námi 237. nározeniny Magdaleny Dobromily Rettigové.

Rozvoz po Praze objednávejte do 26.1.