Španělský ptáček, dušená rýže - Úprava jídla: Teplé ihned ke konzumaci

M.D. Rettigová používala název španihelské ptáčky pro závitek ze zeleného listu plněný vepřovou sekaninou. Tito ptáčci ale skutečně byli považováni za lahůdku od španělských kuchařů na dvoře císaře Rudolfa II. Více
Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00008-2
155 Kč
s DPH
Ingredience:
hovězí maso, slanina, cibule, okurka, uzenina, vepřové sádlo, sůl, pepř, mouka, hořčice, ocet, rýže, hřebíček, hovězí vývar z kostí obsahující kořenovou zeleninu a divoké koření.
Alergeny: 1 3 7 9 10 11
Návod na přípravu:
Neporušené sáčky ponořte do vody o 90 stupních. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.
Hmotnost: 400 gramů
Skladujte při teplotě 0-5°C
k okamžité spotřebě