V roce 1846 hraběcí archivář Jozsef Székely, jednou náhle vpadnl do své místní oblíbené hospůdky "Arany Okör" těsně před uzavírací dobou. V kuchyni již neměli nic k jídlu, kromě zbytků pörkeltu a uvařeného kyselého zelí. Na jeho žádost byly oba pokrmy smíchány a ohřáté podány. Jídlo zachutnalo a dnes už ho známe jako segedín. Více

Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00006

150 Kč s DPH
Skladem
ks

Ingredience: 
vepřové maso sádlo, sůl, cibulepepř, česnek, paprika, zelí kysané, kmín, hovězí vývar z kostí obsahující kořenovou zeleninu a divoké koření, mouka, houska, vejce, mléko, kvasnice

Alergeny: 1 3 7 9

Návod na přípravu: 
Sáčky ponořte do vroucí vody. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.

Skladujte při teplotě 0-5°C 
k okamžité spotřebě