Játra na cibulce s rýží - Úprava jídla: Teplé ihned ke konzumaci
Játra na cibulce s rýží - Úprava jídla: Teplé ihned ke konzumaci

Játrům a ledvinkám je mnohými národy přisuzována magická síla, zdroj vitality a energií načerpaná z uloveného zvířete. Nejoblíbenější příprava na zlatavě opečené cibulce s vůní mletého kmínu.
Více
Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00099-2
170 Kč
s DPH
Ingredience:
vepřová játra, vepřové sádlo, koření, mouka, voda, cibule
Alergeny: 1 9 10 11
Návod na přípravu:
Neporušené sáčky ponořte do vody o 90 stupních. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.
Hmotnost: 397 gramů
Skladujte při teplotě 0-5°C
k okamžité spotřebě