Játra na cibulce s rýží


Zájezdní hostinec U Jiskrů

Játrům a ledvinkám je mnohými národy přisuzována magická síla, zdroj vitality a energií načerpaná z uloveného zvířete. Nejoblíbenější příprava na zlatavě opečené cibulce s vůní mletého kmínu.
Více

Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00099

170 Kč s DPH
Varianta neexistuje

Ingredience: 
vepřová játra, vepřové sádlo, koření, mouka, voda, cibule

Alergeny: 1  9  10  11 

Návod na přípravu: 
Neporušené sáčky ponořte do vody o 90 stupních. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.

Hmotnost: 397 gramů

Skladujte při teplotě 0-5°C 
k okamžité spotřebě