Dvojitý vývar jak skutečně název vypovídá. Je konzomé - vyvařené kosti a zelenina. Pak "podruhé" přidané mleté maso s bílky, kdy maso zesiluje a bílky se vysráží, pročišťují. Jedině tak, aby měl krásnou zlatavou barvu. Více

Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00003

50 Kč s DPH
Skladem
ks

Ingredience: 
hovězí mleté maso, hovězí morkové kosti, kořenová zelenina, cibule, pórek, sůl, divoké koření, játra, vejce, mouka, majoránka, kmín, česnek, mléko  

Alergeny: 1 6 9

Návod na přípravu: 
Sáčky ponořte do vroucí vody. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.

Skladujte při teplotě 0-5°C 
k okamžité spotřebě