Dvojitý hovězí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou

Dvojitý vývar jak skutečně název vypovídá. Je konzomé - vyvařené kosti a zelenina. Pak "podruhé" přidané mleté maso s bílky, kdy maso zesiluje a bílky se vysráží, pročišťují. Jedině tak, aby měl krásnou zlatavou barvu. Více
Výrobce: Zájezdní hostinec U Jiskrů Kód produktu: P00003
50 Kč
s DPH
Ingredience:
hovězí mleté maso, hovězí morkové kosti, kořenová zelenina, cibule, pórek, sůl, divoké koření, játra, vejce, mouka, majoránka, kmín, česnek, mléko
Alergeny: 1 6 9
Návod na přípravu:
Sáčky ponořte do vroucí vody. Po 10 minutách vyndejte na suchou utěrku a odstřihněte roh obalu. Servírujte na talíř.
Objem: 0,33 L
Skladujte při teplotě 0-5°C
k okamžité spotřebě