Jídla z našeho Špajzu nejsou konzerva a tak uchovávejte jídla v chladu až do momentu, kdy budete jíst. 

1) Postavte dostatečně velký hrnec s vodou na sporák

(velký domácí hrnec pojme cca 4 porce včetně příloh)

2) Přiveďte vodu k varu, vložte sáčky

3) Nechte všechny sáčky vařit 10 minut

(nebojte obaly neprasknou ani se jídlo nijak neznehodnotí. Alternativu v podobě mikrovlnky nedoporučujeme)

4) Sáčky opatrně za roh vyndejte na utěrku a otřete

5) odstřihněte roh sáčku a servírujte na talíř

6) V jednom hrnci ohřejete i několik různých jídel najednou a do 10 minut. Ostatní jídla na vás počkají v lednici po dalším výlet. 

 

Jak Jídla připravujeme?

Jídla vaříme tak jako byste byli hosty u nás v hostinci. Jednotlivé porce šokově zachladíme a po porcích vakuově zabalíme. Většina jídel je rozdělena do více než jednoho sáčku a tak finální kompletace jídel je na vás. 

Proč plastový obal?

Abyste si mohli jídla uchovat v ledničce po delší dobu a jídla si zachovala svou chuť, barvu a konzistenci, balíme jídla vakuově do plastových sáčů. I právě proto za každý obal přispíváme do systému sběru recyklovatelných obalů. Více o tom jak systém EkoKom funguje se dozvíte ZDE. Víme, že nejlepší obal je ten, který nikdy nevznikl, a proto jste vždy zváni k nám do hostince, kde vám naší Eleganci tradiční kuchyně naservírujeme na porcelán. 

Žijte s chutí!